Amat Immobiliaris nomenats pel segell de qualitat en formació professional

Des de fa anys a Amat practiquem l’acolliment d’estudiants estrangers per tal de fomentar la mobilitat en l’educació i la formació professional entre d’altres països europeus. Ara, aquesta aposta es veu recompensada per la nominació al segell de qualitat EQAMOB & Co, que reconeix i destaca el compromís de les empreses implicades en la formació de les persones.

En aquest cas, ha estat l’Institut Francesc Ferrer i Guàrdia que ha proposat Amat Immobiliaris com a mereixedora d’aquest segell de qualitat per la nostra tasca, acollint alumnes d’altres països per realitzar les seves pràctiques formatives.

El segell EQAMOB & Co ha estat desenvolupat per un consorci internacional (compta amb membres d’Àustria, Bèlgica, Catalunya, França, Islàndia i Itàlia) en el marc d’un projecte co-finançat per la Comissió Europea, l’objectiu principal del qual és la millora de la qualitat de les experiències de mobilitat internacional dels joves europeus en formació professional. Aquest reconeixement dóna fe de l’alta qualitat de l’experiència professional que la seva empresa ha proporcionat recentment a estudiants o aprenents europeus, sempre en col·laboració amb el centre de formació català, adjudicador de la distinció.

L’esdeveniment d’entrega pel guanyador d’entre tots els nomenats tindrà lloc a la seu del Departament d’Ensenyament a Barcelona el proper dimarts 9 de maig.