Casa familiar preparada per The House

No fa gaire temps vam parlar sobre el home staging i els resultats meravellosos que dóna per obtenir una venda més ràpida dels immobles. Avui, us presentem una casa familiar preparada per The House amb algunes fotos fantàstiques de com ha quedat

Casa venta Verdum (11)

Aquesta és una casa familiar orientada totalment a la vida a l’exterior. És lluminosa, oberta, espaiosa i alegre! A més de l’ampli jardí, compra amb diversos porxos per gaudir en companyia familiar o amb amics, zona enjardinada per a que els nens corrin i un espai independent d’hort per a entretenir-los i ensenyar-los a cultivar allò que dinaran. I, com a tota casa familiar, no podia faltar una estupenda piscina per l’estiu.

En només dues plantes, la casa s’organitza perfectament en espais ben distribuïts i equilibrats. A la planta principal es troba la zona de dia, destinada a la vida més social, que s’inicia al rebedor amb molts armaris per guardar i penjar bosses i motxilles en arribar de l’escola que ajuda a evitar el caos de l’arribada del col·legi.

La comoditat de poder organitzar-ho tot només en creuar el llindar és insuperable!

Casa venta Verdum (3)

Al final del rebedor s’obre la sala, diàfana però amb diferents espais, amb una llibreria de múltiples usos, feta a mida, que recorre l’estança. Al fons, la zona d’oci per la televisió o el descans. Ambdós ambients integrats però definits en funció de les activitats familiars.

Casa venta Verdum (5)

La cuina, d’última generació, és el cor de la casa i està preparada per acollir a tota una família nombrosa esmorzant al mateix temps. Té una illa central de treball i l’àrea office per preparar els àpats, fer els deures o sopar tots junt. La gran capacitat d’emmagatzematge és el punt més destacable, amb diversos rebosts, calaixos extraïbles i armaris alts per no preocupar-se de la compra mensual. També té zona de safareig independent i planxa per a una millor organització. I tot amb vistes sobre el jardí!

Casa venta Verdum (17)

Tant el menjador com la cuina tenen accés directe a l’exterior a través de finestrals, que donen molta llum durant tot el dia.

Casa venta Verdum (19)

A la primera planta es troba l’únic dormitori, una suite doble amb gran intimitat ja que té accés a un bany privat i vestidor. És un espai ampli i lluminós dissenyat per donar el màxim confort i que convida a relaxar-se i descansar amb total privacitat.

Casa venta Verdum (23)

La planta baixa està reservada per a les habitacions dels nens. Hi ha tres habitacions dobles, iguals i totes disposen de dos armaris per emmagatzemar tot l’imaginable! Les habitacions tenen accés directe al jardí, que implica no mullar tota la casa quan surten de la piscina, ja que entren directament a les seves habitacions.

Casa venta Verdum (25)

Aquesta zona de nit també té dos banys, una sala polivalent i un espai per a adults, el celler.

Casa venta Verdum (27)

I és ara, a l’estiu, quan el que adquireix més protagonisme és la piscina. Una gran piscina blava, envoltada de gespa, que convida a capbussar-se, a tothom qui visita la casa. Els porxos amb ombra als seus laterals conviden a gaudir de descansos, dinars amb amics i a jocs a l’exterior per aquells que decideixin no banyar-se, així com un espai independent d’hort i arbres fruiters.

Piscina Jardin

Casa venta Verdum (21)

Casa venta Verdum (12)

En definitiva, una casa a la que no li falta de res. A més, és a 10 minuts de Barcelona, molt ben comunicada amb tren i cotxe com per gaudir de la vida cultural i de lleure a la ciutat vivint als afores, envoltats de tots els serveis.

Per a més informació o visitar la casa clica aquí, i si vols veure més sobre la feina de The House, responsable del home staging d’aquesta casa, aquí