Guifré Homedes participa a la Taula Rodona Urban Resort: Barcelona

Dimarts passat, Guifré Homedes, Director de l’oficina de Barcelona, va participar a la conferència Urban Resort Barcelona, organitzada pel Second-Home & Resort Industry Observatory a IESE Business School.

S’ha tractat d’una trobada per parlar de Barcelona com a Urban Resort on inverteixen els compradors estrangers. La sessió va ser un èxit enorme omplint l’aforament de la sala. Va haver dues conferències diferenciades, una centrada en la demanda i l’altra, en la oferta.

Guifré Homedes, com a representant d’Amat, va participar en la taula d’anàlisi de la demanda estrangera a la Ciutat de Comtal. Després d’una breu introducció amb les últimes dades de compradors estrangers, quatre empreses líders en el camp, inclosos nosaltres, van comentar la seva experiència: quin tipus de producte busquen, de quin tipus en falta, quant han evolucionat els preus, si encara hi ha possibilitat de recorregut, com hauria de millorar la ciutat i com veiem el futur, o com afecten esdeveniments com el Brexit.

La segona sessió es va centrar en l’oferta i diversos promotors van aportar la seva visió de quin producte encaixa més amb els compradors estrangers, com veuen l’evolució dels preus dels edificis per rehabilitar i la manca de sòl edificable que queda a la ciutat, sobre com s’ha de tractar al client estranger i com fer marca per generar confiança en aquests clients.