VENUDA: Una impressionant finca per gaudir del lleure i el confort

Aquesta impressionant finca se situa a Valldoreix i compta amb una gran superfície dedicada a l’entreteniment familiar. A part del seu espectacular jardí, disposa de pista de pàdel, una piscina espectacular, hort per poder consumir les pròpies verdures, i un espai habilitat per a la pràctica del golf.

Els seus 831m2 la converteix en una casa gran tot i quefuncional, amb amplis espais i excel·lents acabats.La seva distribució, en dues plantes, no evita que es pugui fer vida només a la planta baixa. Aquí és on es troba la gran cuina amb illa central, el menjador, la sala amb accés al jardí, 2 habitacions amb bany (una d’elles tipus suite amb vestidor) i 2 dobles. A més, un despatx, un bany completi i un bany de cortesia.

A la planta semi sòtan hi ha una habitació de servei tipus suite a la zona de bugaderia i planxa, 2 habitacions tipus suite més i sala d’estar. Com no podria ser d’altra manera també existeix la zona d’oci interior que contempla una sala habilitada com a gimnàs amb vestidors i dutxes. A la propietat també hi ha un celler i un aparcament per a dos cotxes.

Ref. 19246 – VENUDA

Veure més propietats