Un Meeting Point més animat

Com cada any, i ja en fa 20, s’ha celebrat al mes d’octubre la Fira Immobiliària Barcelona Meeting Point, on la nostra empresa Amat, és present des de la primera edició.

Mirant enrere t’adones que hi ha hagut tres etapes: fins el 2007, anys de creixement i eufòria en augment; Des d’aleshores i fins l’any passat, anys de “crisi”, on el manteniment de la fira va ser gairebé un “miracle”; i un nou cicle que va començar l’any passat i que s’ha consolidat aquest any. En cadascuna d’aquestes etapes hi ha hagut uns expositors “estrella”. En la primera fase, els promotors; en el segon, la banca i les seves empreses; i on som ara, on tornen a aparèixer promotors i es consoliden les services, franquícies,…

I el nostre anàlisi de com ha estat aquest BMP’16 és positiu. Ha crescut una mica, més llum, estands més grans, molts professionals amunt i avall, molta gent de l’entorn buscant contactes, mantenint la presència dels promotors locals històrics, consolidació de grans promotors amb projecció en tot l’estat, molta més construcció nova en comercialització,… I, compradors? Més que l’any passat, que no vol dir més visitants, sinó que és realment el primer any que ens dóna la sensació que la oferta i la demanda s’han trobat i que la possibilitat de tancar alguna operació és real.

Per què hi va una empresa com la nostra: Família, de llarga trajectòria, amb una àmplia cartera de serveis, des de la gestió patrimonial a la comercialització, amb més vocació de servei que de volum, i que aposta per la personalització i el detall? Doncs, per la nostra voluntat de posicionar empreses com la nostra, que hi ha moltes a la ciutat, a una fira com la del Meeting Point que ha esdevingut en l’aparador d’un sector i no desitgem que es convertís, parlant d’empreses comercialitzadores, en l’aparador de tan sols services, franquícies i alguns grans venedors, sinó que aquestes convisquessin amb empreses com la nostra. Així, el BMP tindria una representació més plural i diversa del sector amb l’aportació de les empreses amb una llarga trajectòria, amb visió a llarg termini i, per aquest motiu, amb una ferma voluntat de ser grans professionals.

Immaculada Amat

Co-Directora General