Entrega de Premis IWEC 2016

Dilluns, dimarts i dimecres d’aquesta segona setmana de novembre es va celebrar a Brussel·les la novena edició de la conferència International d’ IWEC, on es van atorgar els seus premis anuals.

IWEC, de les seves sigles en anglès International Women’s Entrepreneurial Challenge Foundation, és una associació d’iniciativa global per millorar les oportunitats educatives i de tutoria per a les dones emprenedores, ajudant a obtenir i ampliar l’accés als mercats internacionals. Va ser fundada el 2007 per la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manhattan (Nova York) i FICCI / FLO (la Federació de Cambres Índies de Comerç i Organització d’Indústria) recolzat pel Departament d’Estat dels Estats Units i amb la Cambra de Comerç de Sud-àfrica com a soci vital.

Immaculada Amat, com a guanyadora del premi al 2013, participa casi cada any a la trobada i posterior entrega de guardons.

Aquest any, les guanyadores espanyoles han estat l’Anna Vicens, directora de publicacions i copropietària d’Editorial Vicens Vives, i Isabel Alonso, directora general i copropietària de Transports Isabel Alonso Alonso.