Immaculada Amat rep el Premi IWEC 2013

La nostra directora Immaculada Amat rebrà la setmana que ve un dels Premis IWEC 2013, uns guardons que lliura la Conferència IWEC a dones empresàries en reconeixement al seu èxit professional.

La cerimònia de lliurament tindrà lloc el proper 12 de novembre a Lima (Perú) durant la setena edició de la Conferència IWEC. Enguany es premiarà la trajectòria d’una vintena d’empresàries d’arreu del món, entre les quals també hi ha la Judith Viader, directora general de Frit Ravich.

Immaculada Amat i Judith Viader viatgen aquest dissabte cap a Perú per a recollir el premi. Abans de marxar, han rebut les felicitacions de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, entitat impulsora d’IWEC, i Joan Maria Nin, conseller delegat de CaixaBank, patrocinadora de la iniciativa juntament amb l’IESE.

Què és l’IWEC?

L’International Women’s Entrepreneurial Challenge és una xarxa mundial d’empresàries d’èxit que cooperen entre elles per impulsar les seves iniciatives empresarials en els mercats mundials. Del 10 al 14 de novembre es celebraran a Lima diversos actes i conferències amb personalitats del sector empresarial d’arreu del món.