Fidem escull Joana Amat com a nova presidenta

Joana Amat, co-directora d’Amat Immobiliaris ha estat escollida presidenta del Patronat de Fidem, Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, sustituint així a Mª Angeles Tejada Barrio, que ha presidit Fidem durant els últims vuit anys.

El nomenament de Joana Amat Amigó ha coincidit amb la celebració dels 20 anys de la fundació i poc mesos després del Premi Factor Humà Mercè Sala on s’han reconegut valors com la innovació, el pragmatisme, la visió global i la humanitat d’Amat Immobiliaris. En la cerimònia la nova presidenta va apuntar “Assumeixo amb gran il·lusió la responsabilitat de liderar una institució dinàmica en la qual col·laboren activament empresàries, emprenedores i directives. Totes elles compromeses amb un objectiu comú que és donar visibilitat a la dona i aconseguir la igualtat efectiva en l’àmbit professional.”.

FIDEM, Fundació Internacional de la Dona Emprenedora és una entitat sense ànim de lucre formada per dones empresàries de diferents àmbits que, coneixedores de les dificultats que avui en dia troben les dones emprenedores per compaginar família i empresa, volem assolir per elles suport i finançament per a poder ser competitives en un mercat cada vegada més difícil. FIDEM treballa per ajudar en els seus projectes d´empresa a totes aquelles dones que malgrat la seva iniciativa i esforç, es troben limitades a l’hora de dur a terme els seus objectius.