Amat Immobiliaris, guanyadora del VII Premi Factor Humà Mercè Sala

Anit, dijous 4 de juny de 2015, hem estat guardonats amb el VII Premi Factor Humà Mercè Sala “pel seu esperit innovador i compromís ètic amb els clients”. L’entrega del premi va tenir lloc a l’Auditori CaixaForum de Barcelona i hi van assistir prop de 350 persones del món econòmic i social català.

Han dit de nosaltres: “És una empresa amb només 66 persones que ha estat capaç de sobreviure en un sector molt afectat per la crisi. És mereixedora del premi pels valors, l’estil i la cultura que han creat. Fan les coses bé, en majúscula”, ha destacat el jurat en un comunicat.

La gala d’aquesta setena edició ha estat vinculada a la perspectiva de l’humor, l’optimisme i la resiliència a l’entorn laboral i ha comptat amb les actuacions de l’actor i periodista Sergi Mas, l’ imitador Manuel Lucas i Thubten Wangchen, director de la Casa del Tibet de Barcelona.

Aquest any el premi ha girat entorn als beneficis que ens pot oferir l’humor a l’entorn laboral. Segons la Fundació, “mirar cada situació en clau positiva permet desdramatitzar i relativitzar una situació, elements necessaris que ajuden a les empreses a deixar enrere certa endogàmia i saber mirar altres mons i realitats”.

La Fundació Factor Humà,  promoguda per Mercè Sala el 1997, és una organització que té com a objectiu “contribuir a la millora de la gestió de les persones a les organitzacions” i és l’observatori de referència en l’àmbit dels Recursos Humans a Catalunya. L’organisme està format per 53 empreses i organitzacions associades, 23 de les quals en són patrones.