Imma Amat nova secretària general de FemCat

Immaculada Amat, codirectora general d’Amat Immobiliaris, és la nova secretària general de la Fundació Privada d’Empresaris (FemCat) en substitució de Xavier Cambra, que ha exercit aquest càrrec des de la fundació d’aquesta organització, el 2004. Atès que els estatuts de FemCAT estableixen que el càrrec de secretari recaigui en un membre del patronat, l’assemblea va optar per Imma Amat, que és membre d’aquesta fundació des de l’any 2009. El pes executiu recaurà, malgrat això, en Teresa Navarro, des del 2008 secretària tècnica de FemCAT. Teresa Navarro assumirà la direcció general de l’entitat. El canvi es produeix a petició pròpia de Cambra, que ha demanat “de deixar pas a altres persones amb idees i forces renovades”, i es va formalitzar a l’assemblea anual de patrons de la fundació, celebrada dijous al vespre.

La notícia ha estat recollida a mitjans com La Vanguardia, El Punt AvuiL’Econòmic i Finanzas.