8ª Conferència Iwec a Estocolm

Arribo a Estocolm el dissabte 16 Novembre a les 16 hores. Negre nit. Ho saps però et sobta. Aquesta mateixa tarda visitem l’Ajuntament de la Ciutat i ens fa especialment gracia veure on es fa l’acte de lliurament dels premis Nobel i la sala on es fa el ball posterior que hem vist en tantes fotografies i pel·lícules.

L’endemà, dilluns 17, comencen les conferencies i la presentació i discurs de totes les empresàries que  han estat guardonades aquest any amb el Premi IWEC. Són 33 dones de tots els continents, entre elles dues catalanes: l’Ana Maiques de Starlab i la Verònica Fisas de Natura Bissé.

Al vespre, còctel a l’Ambaixada d’EEUU. La dona de l’Ambaixador havia moderat una de les taules rodones del dia i  l’Ambaixador s’interessa per les empreses de moltes de les assistents.

El segon dia continuen les ponències  sobre temes tan diversos com el networking i  el lideratge. A la nit, sopar de gala on es fan entrega dels premis a les guardonades, precedit d’un concert per un cor de nens. Molt bonic. Com cada any espectaculars els vestits tradicionals de les empresàries de l’Índia, Bangladesh i Països Africans; tot un festival de colors mentre, les catalanes, gairebé totes anàvem de negre.

L’últim dia esmorzar a l’ambaixada d’Espanya, en un palauet molt bonic als afores d’Estocolm. Tot molt previsible, malgrat que l’Ambaixador intenta ser molt proper.

Immaculada Amat
Co-directora General de Amat Immobiliaris