Feliç 25è aniversari a la Fundació Aura!

Anit vam gaudir d’un meravellós concert solidari per celebrar  els 25 anys de la Fundació Aura, amb qui col·laborem activament des de fa anys. Va ser un esdeveniment especial, presentat per Ariadna Oltra i Queco Novell  i amb la presència d’artistes com Pep Sala, Mònica Green, Joan Dausà, Màgic Pablo, Andreu Rifé, Els Cracs d’Andi, Psico-Art i Falsterbo Marí.

Des d’Amat volem agrair la gran feina que fa aquesta fundació, lluitant per la incorporació de persones amb discapacitat, majoritàriament la Síndrome de Down, al mercat laboral. Gràcies a l’associació més de 200 joves treballen en empreses i, des del 1989, el 80% ha signat contracte indefinit. Nosaltres tenim la sort de comptar amb en Jose Maria a l’equip, que és un més a la gran família Amat!

Aquí us deixem algunes fotografies del concert.

I una vegada més, feliç 25è aniversari a la Fundació Aura!