Un nou agent al joc del totxo

El passat 7 de decembre, Immaculada Amat va ser entrevistada pel Diari de Sant Cugat, juntament amb altres professionals del sector per parlar sobre com ha canviat la situació de les immobiliàries, després de que esclatés la bombolla.

No obstant, els canvis que s’han produit en el sector immobiliari, ha fet que els seus professionals s’haguessin de reinventar i els que millor han sobreviscut han estat els empresaris que portaven temps en el negoci, com és el nostre cas, el d’Amat Immobiliaris.

Immaculada Amat destaca en el reportatge que ha entrat un nou agent en el joc del sector immobiliari: les entitats financeres. La directora d’Amat declara: “Al principi els vèiem com la competència pero amb el temps s’han convertit amb aliats perquè tenen gran part de l’estoc de pisos que abans tenien promotors i constructors”.

Amb aquestes paraules, Immaculada Amat entén la presència dels bacns en el món immobiliari com una espècie de aliança matrimonial, on els bancs posen els productes i les immobiliàries, la experiència.