Entrevista a Immaculada Amat al programa L’Ull al Dia

El passat mes de decembre, Immaculada Amat va ser entrevistada per la Televisió de Llobregat, concretament en el programa d’actualitat L’ull al Dia.

En l’entrevista es va parlar de quina és la situació del sector immobiliari, com afecta la crisi econòmica aquest sector i com s’ho ha fet Amat Immobiliaris per sotir-se’n i seguir creixent.

Ja que la banca està adquirirnt un paper molt important en el tema de les vivendes, Immaculada Amat respon explicant què n’opina de la presència d’aquest nou agent tant en el context general de la crisi, més concretament en el sector immobiliari i sobretot en la qüestió dels desonaments.

A més també va donar la seva visió de com veia el futur de les immobiliàries, de si la tendència de la compra de vivenda està donant pas al lloguer, de si l’actual client del sector és el client estranger i va donar el seu punt de vista respecte el permís de residència per estrangers compradors que proposa l’Estat.