6è Fòrum FemCAT “Competir al món: el repte de la localització empresarial”

El sisè Fòrum FemCAT compta amb el suport de Banc Sabadell. Dirigida als membres de FemCAT i els seus convidats, la trobada pretén contribuir a la reflexió sobre la competitivitat, tant en la dimensió de les empreses com en la del país.

Quins són els paràmetres de competitivitat que ajudaran empreses i territoris a sortir ràpidament de la crisi? Què estan fent les empreses al respecte? Resisteixen Catalunya i les empreses catalanes, la comparació amb els millors jugadors a escala global?

En un món progressivament globalitzat, la internacionalització de les empreses comporta decisions estratègiques i operatives. Els costos són un factor fonamental, però no l’únic. L’accés als mercats, la flexibilitat de la producció i les perspectives de futur determinen les decisions de localització.

Per saber-ne més, consulteu www.femcat.cat/forum

 

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris