Propòsits solidaris per aquest 2013

Com cada any per aquestes dates editem un calendari i com cada any tracten sobre algún tema. Aquest any hem volgut fer un homenatge a les fundacions que treballen al nostre entorn, pensem que en aquests moments estan duent a terme un paper fonamental dins la nostra societat, estan suplint, amb l’esforç d’un gran nombre de persones anònimes, el rol que en altres èpoques complia l’Administració. Estem segures que sense la seva contribució aquesta nostra societat estaria encara més polaritzada, i no es donaria resposta a necessitats i requeriments tan necessaris.

Som conscients que són una petita mostra, que ens hem limitat a les que ens són més properes, també som conscients que en altres zones del món les necessitats són molt més urgents i importants que les nostres.

Finalment hem triat les que tenien una relació directa amb l’entorn d’Amat: veure tot el calendari

També volem agrair als nostres patrocinadors i col·laboradors, el suport rebut per produir aquest calendari.

Els desitgem bones festes i en especial molta esperança, positivisme i força pel proper 2013.