Joana Amat va participar al seminari: “Emprendre: Actitud per crear i aptitud per innovar”

El passat dilluns 20 de novembre, el Cicle de Seminaris d’Emprenedoria: Reinventa’t, Transforma i Crea va celebrar la 5a sessió sota el títol “Emprendre: Actitud per crear i aptitud per innovar”, on hi van participar M. Angeles Tejada, presidenta de FIDEM i Directora General Public Affairs de Randstad, i Joana Amat, vocal de la Junta Fidem i Codirectora General d’Amat Immobiliaris.

Ponents d’alt nivell van enfocar des de la perspectiva més testimonial, l’experiència de ser empresàries i van transmetre els assistents les claus del seu èxit. La finalitat d’aquesta jornada era la de motivar a la gent a ser proactiva, a tenir empenta, a no perdre la força, a estar motivada i a ser constant. En definitiva van animar a la gent a ser emprendedora i més en el context econòmic actual, el qual presiona durament tant a mercats com a esperits emprenedors. Mantenir una actitud positiva és un bon començament perquè trionfi l’èxit.

Per la seva part, Joana Amat destaca del seminari que va ser una excel·lent experiència pel gran interès del públic, el qual va estar més de mitja hora fent preguntes. A més, assegura que tots, tant ponents com públic, opinaven que la innovació és quelcom innat dels emprenadors i ha de formar part del seu ADN. Sempre es pot innovar i en tots els camps de l’empresa, ja sigui en la forma de donar servei, en la teconologia, en recursos humans, marketing, etc.

En definitiva, la clau és aquesta: innovar o morir, destaca la Joana Amat del seminari. I remmarca que aquesta actitud no només ha d’estar present en temps de crisi, sino sempre.

Et deixem el vídeo del seminari per si li voleu donar un cop d’ull. Concretament, l’intervenció d’Amat correspont els minuts que van del 20 al 47.