Vendre en primavera, una època perfecta!

 In Arquitectura i decoració

En moltes ocasions, per les circumstàncies o necessitats de la venda de la nostra propietat, no podem escollir quan posar-la en venda però ara, que comença la primavera, és el millor moment. El temps millora i l’humor i actitud de les persones també! A més, podem aprofitar els colors i la llum que ens regala aquesta època i aplicar-los a la nostra llar per tal de fer-la més atractiva a possibles compradors. És important reflectir la primavera a casa amb petits detalls com canviar els coixins o els cobrellits.

Consell important:

El primer de tot és conèixer les mancances i necessitats que té casa nostra. Cal observar i mirar els racons que més es poden aprofitar, on arriba la llum, quins són els més freds i foscos, … Hem de fugir de tot el que recordi l’hivern i canviar-ho tot per colors vius que aixequin l’ànim!

Despersonalització i color

Per tothom casa seva és la més maca, la millor decorada i ben acollidora. Però no significa que els potencials compradors pensin el mateix, i és per això que és important neutralitzar i despersonalitzar el màxim possible la nostra llar.

Aquelles fotografies dels estius a la muntanya, la iaia i la lluna de mel s’haurien de guardar, els records de Paris i Egipte, els dibuixos dels nens a la nevera i els pòsters de rock a l’habitació de la filla adolescent, també. És important deixar lliure la imaginació dels possibles compradors per tal que puguin visualitzar on col·locaran els seus propis records.

A part d’aquest punt important, s’ha d’aprofitar la moda primaveral. Retirarem les catifes fosques i les substituirem per d’altres de colors vius i cridaners, i el mateix pels cobrellits i coixins. Podem posar flors a racons, estanteries i taules, així com punts de llum clars. Tot el possible per tal de fer acollidora, neutra i alegre, casa nostra!

Ref.22076

Exteriors

Els exteriors són molt importants. Ara amb el bon temps és el moment d’aprofitar i crear espais vius a balcons i terrasses, arreglar el jardí o posar plantes noves. Es pot col·locar també algun tipus de mobiliari, com taules i cadires, que convidin a gaudir de l’exterior.

ref. 22006

Homestaging

Tot i que aquests consells són útils i ens poden ajudar per vendre ràpidament una propietat, ens pot semblar complicat fer un canvi radical o fer inversions per aconseguir neutralitzar la nostra llar. És per això que existeixen serveis de Homestaging que s’encarreguen de tot el procés, des de petits detalls com tèxtils o decoració amb petits objectes, com mobiliari tant exterior com interior. Aquí podeu llegir una entrada on vam parlar sobre aquesta nova eina que s’està popularitzant al nostre país.

ref.20233

Recent Posts

Leave a Comment