Vendre en primavera, una època perfecta!

En moltes ocasions, per les circumstàncies o necessitats de la venda de la nostra propietat, no podem escollir quan posar-la en venda però ara, que comença la primavera, és el millor moment. El temps millora i l’humor i actitud de les persones també! A més, podem aprofitar els colors i la llum que ens regala aquesta època i aplicar-los a la nostra llar per tal de fer-la més atractiva a possibles compradors. És important reflectir la primavera a casa amb petits detalls com canviar els coixins o els cobrellits.

Consell important:

El primer de tot és conèixer les mancances i necessitats que té casa nostra. Cal observar i mirar els racons que més es poden aprofitar, on arriba la llum, quins són els més freds i foscos, … Hem de fugir de tot el que recordi l’hivern i canviar-ho tot per colors vius que aixequin l’ànim!

Despersonalització i color

Per tothom casa seva és la més maca, la millor decorada i ben acollidora. Però no significa que els potencials compradors pensin el mateix, i és per això que és important neutralitzar i despersonalitzar el màxim possible la nostra llar.

Aquelles fotografies dels estius a la muntanya, la iaia i la lluna de mel s’haurien de guardar, els records de Paris i Egipte, els dibuixos dels nens a la nevera i els pòsters de rock a l’habitació de la filla adolescent, també. És important deixar lliure la imaginació dels possibles compradors per tal que puguin visualitzar on col·locaran els seus propis records.

A part d’aquest punt important, s’ha d’aprofitar la moda primaveral. Retirarem les catifes fosques i les substituirem per d’altres de colors vius i cridaners, i el mateix pels cobrellits i coixins. Podem posar flors a racons, estanteries i taules, així com punts de llum clars. Tot el possible per tal de fer acollidora, neutra i alegre, casa nostra!

Ref.22076

Exteriors

Els exteriors són molt importants. Ara amb el bon temps és el moment d’aprofitar i crear espais vius a balcons i terrasses, arreglar el jardí o posar plantes noves. Es pot col·locar també algun tipus de mobiliari, com taules i cadires, que convidin a gaudir de l’exterior.

ref. 22006

Homestaging

Tot i que aquests consells són útils i ens poden ajudar per vendre ràpidament una propietat, ens pot semblar complicat fer un canvi radical o fer inversions per aconseguir neutralitzar la nostra llar. És per això que existeixen serveis de Homestaging que s’encarreguen de tot el procés, des de petits detalls com tèxtils o decoració amb petits objectes, com mobiliari tant exterior com interior. Aquí podeu llegir una entrada on vam parlar sobre aquesta nova eina que s’està popularitzant al nostre país.

ref.20233