Immaculada Amat participa al Barcelona Mentoring Porgram

 In El món Amat, Notícies

Com en altres edicions, Immaculada Amat ha participat al programa Barcelona Mentoring Program, de Barcelona Activa. Es tracta d’ un programa d’acompanyament a un grup reduït d’empresaris per part d’alts directius/ves i executius/ves referents en el seu sector i amb trajectòria reconeguda.

Seguint la metodologia del Venture Mentoring Service del MIT, els empresaris seleccionats són assessorats per mentors, alts directius i empresaris referents en el seu sector.

El programa té com objectiu afavorir la consolidació i el creixement empresarial de les empreses de la ciutat a través de l’aportació voluntària d’assessorament i orientació per part del grup de mentors durant 6 mesos.

Al llarg del programa es realitzen 6 reunions on cada empresari s’asseu individualment amb 3 o 4 mentors per intercanviar inquietuds i experiències i tractar diverses temàtiques com l’estratègia de vendes, la internacionalització o el relleu generacional.

La finalitat del programa és incrementar i reforçar el teixit empresarial i fomenta l’acceleració de noves empreses de la ciutat que generin nous llocs de treball.

Des de 2013 han participat 84 empreses i 53 mentors.

—–

Extret de Barcelona Activa.

Recent Posts

Leave a Comment