Barcelona Second Home, una carrera de fons al mercat xinès

Ja fa temps que Amat Immobliaris treballa el mercat xinès a través de la seva marca Barcelona Second Home. Aquest projecte, com moltes altres coses, és una carrera de fons en la qual la constància, la perseverança i la paciència juguen un paper clau.

El bagatge de contactes, construcció de marca i treball del mercat ens ha permès organitzar alguns seminaris aquest 2016 per presentar directament a un grup de clients escollits una selecció de producte adequada al seu perfil. Per tenir èxit en aquests seminaris la clau està en tenir un bon partner que faci amb molta cura aquesta selecció dels assistents i que transmeti quines són les necessitats d’inversió d’aquests clients. Aquesta informació permet enfocar molt el producte que es presenta i augmentar molt les probabilitats d’èxit. Les presentacions del producte sempre s’emmarquen en el context de l’atractiu de Barcelona com una ciutat de referència a nivell mundial.

Com sempre, tal com passa en les fires per exemple, la feina comença just després amb el seguiment exhaustiu dels assistents intentant realitzar les operacions.

Avui, pocs dies després d’haver fet un seminari a Shanghai, estem treballant per assistents en clients.