Immaculada Amat participa al Barcelona Mentoring Porgram

Com en altres edicions, Immaculada Amat ha participat al programa Barcelona Mentoring Program, de Barcelona Activa. Es tracta d’ un programa d’acompanyament a un grup reduït d’empresaris per part d’alts directius/ves i executius/ves referents en el seu sector i amb trajectòria reconeguda.

Seguint la metodologia del Venture Mentoring Service del MIT, els empresaris seleccionats són assessorats per mentors, alts directius i empresaris referents en el seu sector.

El programa té com objectiu afavorir la consolidació i el creixement empresarial de les empreses de la ciutat a través de l’aportació voluntària d’assessorament i orientació per part del grup de mentors durant 6 mesos.

Al llarg del programa es realitzen 6 reunions on cada empresari s’asseu individualment amb 3 o 4 mentors per intercanviar inquietuds i experiències i tractar diverses temàtiques com l’estratègia de vendes, la internacionalització o el relleu generacional.

La finalitat del programa és incrementar i reforçar el teixit empresarial i fomenta l’acceleració de noves empreses de la ciutat que generin nous llocs de treball.

Des de 2013 han participat 84 empreses i 53 mentors.

—–

Extret de Barcelona Activa.