VENUT: Un pis cèntric, semi nou, amb totes les comoditats

Pisos macos hi ha, i nosaltres tenim un dels més macos disponibles a Sant Just Desvern.  En una finca construïda el 2008 al centre de la població, trobem aquest immoble de 92m2, molt ben distribuït i equipat amb tots els electrodomèstics.

El pis té 3 habitacions, 1 en suite i 2 individuals, totes exteriors, i amb armaris encastats. Disposa a més d’un bany amb plat de dutxa i una sala-menjador amb sortida a la terrassa. El més destacable és la impressionant piscina comunitària que disposa l’edifici, amb unes boniques vistes.

Cal destacar els excel·lents acabats, com els tancaments exteriors d’alumini amb doble vidre Climalit i terres de gres porcellànic. Es pot gaudir també d’aire condicionat centralitzat amb bomba de fred/calor i calefacció per radiador de gas natural. A més a més, existeix el sistema ACS solar per minimitzar el consum de gas, instal·lació d’antena de TV, FM i de telefonia a la sala- menjador, la cuina i a tots els dormitoris.

A la mateixa finca té dues places d’aparcament i traster.