VENUT: Una joia al Born

Al centre històric de Barcelona també es pot trobar una recés de pau i és aquest, precisament, el lloc on es troba aquesta magnífica i tranquil·la propietat.

Ubicat al barri del Born, auques pis és únic per les seves característiques, començant pel seu entorn excepcional, a 100 metres del Parc de la Ciutadella i del Passeig Picasso, 10 minuts caminant de la platja de la Barceloneta, al costat de Santa Maria del Mar, Estació de França, una de les zones més tranquil·les de la ciutat però, al mateix temps, a poca distància de les locals de moda, de les botigues més ‘chic’ i dels edificis més emblemàtics.

L’habitatge està situat en una finca regia catalogada on l’interior ha estat dissenyat per un prestigiós estudi d’arquitectura de Barcelona, utilitzant materials de màxima qualitat per crear grans i lluminosos espais. L’immoble, de 160 m2, evoca una sensació de comoditat i tranquil·litat respirable en tots i cadascun dels seus racons. A més, és totalment obert a l’exterior i té una terrassa de 60 m2.

Les espectaculars vistes al renovat Mercat del Born, tant de dia com de nit, la ubicació i l’amplitud de l’habitatge, així com la seva increïble reforma i interiorisme, la converteixen en un habitatge absolutament únic.