Amat obre una nova oficina de 270 m2 al centre de Sant Cugat

 In El món Amat, Notícies, Sense categoritzar

El passat 11 de desembre es va inaugurar oficialment la nova oficina d’Amat Immobiliaris a Sant Cugat amb un acte on van assistir prop de 50 perones i la presència de Damià Calvet, Director de L’Institut Català del Sòl i Tinent d’Alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda de l’Aj. de Sant Cugat, així com d’altres personalitats.

L’oficina s’ha instal·lat en un local diàfan i molt lluminós de 270 m2 al carrer Rius i Taulet, un carrer molt cèntric i de pas al situar-se just a l’eix comercial de Sant Cugat.

 

Moltes persones ens pregunten per què hem canviat d’oficina“, assegura Immaculada Amat, “Doncs molt fàcil, perquè hem crescut bastant en els últims anys i sumant les dues que teníem ja no hi cabíem“. La co-directora d’Amat, comenta que es necessitava un espai més gran que reunís una sèrie de condicions, com ara:

  • Aproximadament entre 250 i 300 m2
  • Molt bona ubicació
  • Diferenciació

Hem canviat també perquè el nostre equip en el nou local treballarà en unes condicions molt mes agradables“, un fet que els hi permetrà, a la vegada,  donar  un millor servei als seus clients. “Pensem que un espai gran, ben ordenat i tecnificat facilita la qualitat del servei“, assevera.

L’objectiu d’Amat és continuar creixent a Sant Cugat, “una ciutat única a l’entorn de la gran ciutat; una ciutat on es donen la mà l’urbanisme atractiu amb la cultura; una població principalment de famílies joves amb un centre històric molt ben conservat; una ciutat diversa però cohesionada” diu Imma Amat, “Un espai on la nostra empresa Amat Immobiliaris hi te molt a aportar.

Recent Posts

Leave a Comment