Amat obre una nova oficina de 270 m2 al centre de Sant Cugat

El passat 11 de desembre es va inaugurar oficialment la nova oficina d’Amat Immobiliaris a Sant Cugat amb un acte on van assistir prop de 50 perones i la presència de Damià Calvet, Director de L’Institut Català del Sòl i Tinent d’Alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda de l’Aj. de Sant Cugat, així com d’altres personalitats.

L’oficina s’ha instal·lat en un local diàfan i molt lluminós de 270 m2 al carrer Rius i Taulet, un carrer molt cèntric i de pas al situar-se just a l’eix comercial de Sant Cugat.

 

Moltes persones ens pregunten per què hem canviat d’oficina“, assegura Immaculada Amat, “Doncs molt fàcil, perquè hem crescut bastant en els últims anys i sumant les dues que teníem ja no hi cabíem“. La co-directora d’Amat, comenta que es necessitava un espai més gran que reunís una sèrie de condicions, com ara:

  • Aproximadament entre 250 i 300 m2
  • Molt bona ubicació
  • Diferenciació

Hem canviat també perquè el nostre equip en el nou local treballarà en unes condicions molt mes agradables“, un fet que els hi permetrà, a la vegada,  donar  un millor servei als seus clients. “Pensem que un espai gran, ben ordenat i tecnificat facilita la qualitat del servei“, assevera.

L’objectiu d’Amat és continuar creixent a Sant Cugat, “una ciutat única a l’entorn de la gran ciutat; una ciutat on es donen la mà l’urbanisme atractiu amb la cultura; una població principalment de famílies joves amb un centre històric molt ben conservat; una ciutat diversa però cohesionada” diu Imma Amat, “Un espai on la nostra empresa Amat Immobiliaris hi te molt a aportar.