L’Immaculada i la Joana Amat guanyen el premi a la Trajectòria Professional 2022

Ahir es va tornar a celebrar la Nit de la Construcció que organitza el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB), sent aquesta la seva XXV edició, on es troben any rere any els professionals de l’arquitectura tècnica i del sector de l’edificació. Durant la nit es du a terme l’entrega dels XIX Premis Catalunya Construcció per reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris per millorar en tots els sentits.

 

Aquest 2022 el jurat ha decidit entregar el premi a la Trajectòria Professional a l’Immaculada i la Joana Amat, la presidenta i vice-presidenta d’Amat Immobiliaris, per la seva tasca emprenedora i pionera en la recerca de la qualitat de la gestió dels serveis immobiliaris i per la seva lluita de gènere dins el món empresarial. Van rebre el guardó ahir per la nit al Museu Marítim de Barcelona on es trobaven tots els professionals del sector de la construcció.