Habitatges perfectes si t’agrada cuinar

Si ets una d’aquelles persones que gaudeixes estant a la cuina preparant diferents plats o postres segur que somnies en tenir una bona cuina i quant més moderna millor. És per aquest motiu que hem decidit fer una selecció d’alguns immobles amb cuines noves o d’altres que han actualitzat i renovat recentment per a que et puguis sentir feliç cuinant els teus plats preferits.

26628- L’illa del cel

És tracta d’un pis rehabilitat a la zona de Diagonal Mar de Barcelona de 83 m2 amb 2 habitacions, 1 bany i una terrassa de 10 m2 amb vistes al mar. Està ubicat en un complex residencial amb servei de consergeria, vigilància 24h, zona comunitària amb piscina, zona de jocs per a infants, mini golf, jardí i pàrquing.

29130- Casa cantonera de disseny

Aquesta casa adossada de disseny de Sant Cugat de 147 m2 té una cuina súper completa i àmplia amb electrodomèstics nous de primeres marques, campana potent i silenciosa, forn multi funció, nevera americana i nevera de vins. A més, la casa té 4 habitacions, 4 banys, pàrquing, jardí, terrassa i piscina, i equipada amb plaques fotovoltaiques.

29061- Invitació a una nova vida 

La casa de Sant Just de 547 m2 als 4 vents amb 4 plantes i ascensor té un lluminosa cuina amb una gran illa totalment equipada amb elements d’alta gamma amb una zona de office i amb una sortida al porxo del jardí on es troba el menjador d’estiu. L’habitatge té 5 habitacions i 5 banys, terrassa, piscina, jardí i pàrquing.

28924- Planta baixa nova amb gran terrassa

En aquesta ocasió es tracta d’un pis nou a estrenar a Badalona de 52 m2, 2 habitacions, 1 bany, traster i opció a pàrquing. Amb una sala d’estar-menjador amb cuina oberta integrada tot amb sortida a la fantàstica terrassa de 188 m2.

15649- La casa minimalista més completa

Enorme casa de recent construcció de 750 m2 a Esplugues. Amb un disseny minimalista, impecable tecnologia com el control domòtic, plaques solars i ascensor, i arquitectura on destaquen els materials de fusta, el vidre i la pedra. Té una cuina perfecta per a tots gran xefs amb una illa central espectacular. A més a més el jardí i la zona d’aigües i spa no deixa indiferent a ningú.

29213- La millor cuina amb vistes

Àtic-dúplex únic amb a Banyoles de 192 m2 a primera fila de l’estany amb una espectacular terrassa amb vistes. A la planta superior hi ha un espai diàfan amb una cuina oberta amb illa per poder cuinar amb bones vistes gràcies a la terrassa parcialment coberta. Tenim 4 habitacions i 4 banys amb acabats de qualitat i un pàrquing a la finca de pocs veïns.

29264- Una cuina molt lluminosa

En el cas d’aquest pis a Sant Just la cuina és curiosa al tenir una àmplia vidriera que crea una divisió amb el saló, a més està equipada, té una zona office i accés a la terrassa amb vistes a Collserola. L’habitatge, de 125 m2, és de disseny amb acabats d’alta qualitat, té 3 habitacions, 2 banys i amb una zona comunitària amb piscina, gimnàs, paddle i parc infantil.

28262- Àtic súper lluminós

Àtic d’obra nova amb gran terrassa de 28 m2 amb molta llum i una cuina de 20 m2 amb zona office i electrodomèstics integrats. El pis, ubicat a Esplugues, de 195 m2 té 5 habitacions, 3 banys, una gran terrassa a la planta superior amb una petita piscina privada, i pàrquing al mateix edifici.

 

Si desitgeu tenir més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres al següent mail: info@amatimmo.cat


Encara no hi ha comentaris!

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.