Tria el teu esperat pis d’obra nova

Si esteu buscant un pis d’obra nova per a comprar la llar dels vostres somnis hem decidit posar-vos-ho fàcil i fer un recopilatori de les nostres millors promocions d’obra nova de l’àrea metropolitana de Barcelona. Amb piscina, opció a pàrquing i trasters, a prop de la muntanya, a prop del mar o al centre de la població, amb terrasses, o fins i tot si busques un local pel teu negoci també en pots trobar. Totes aquestes noves edificacions tenen la màxima certificació energètica per optimitzar el consum d’energia.

Aquí hem escollit 4 de les nostres promocions per a que pugueu triar la que més us agradi.

50317- REMUNTA CENTRE

Remunta Centre és un edifici d’obra nova de 6 plantes que compta amb 50 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb 2 banys, tots ells amb acabats de màxima qualitat i disseny modern. Gràcies a la distribució dels pisos hi ha molt bona il·luminació natural al seu interior; a més a més, en aquesta promoció pots triar com configurar els espais segons les teves necessitats. Tots els pisos tenen àmplies terrasses de fins a 36 m2 i una zona comunitària amb piscina, pàrquings i trasters.

 

50343 – JARDINS DE CAN TRABAL 

 

SANT CUGAT ZONA GOLF. Exclusiva promoció d’obra nova d’alt standing on preval la sostenibilitat en la construcció i el confort. Proveït de segell BREEAM com a garantia de la màxima eficiència energètica.
La promoció es compon de 12 habitatges a tres edificis: A, B i C. Els edificis A i C gaudeixen de només tres pisos i l’edifici B són 6 veïns.

 

50338 – AGORA SANTA ROSA

El projecte d’un edifici d’obra nova, cantoner, compost per planta baixa més 2 alçades. Una construcció sostenible, energèticament eficient i respectuosa amb el medi ambient que ofereix habitatges nous, cantoners o passants, amb disseny atractiu i innovador, així com una il·luminació i vistes úniques i agradables gràcies a la cuidada distribució.

Per qualsevol dubte, o si voleu informació, podeu contactar amb nosaltres a través de info@amatimmo.cat o trucant-nos al (+34) 934 803 400.

Algunes de les promocions ja tenen pocs immobles disponibles.

Si cap d’aquestes noves promocions no us ha acabat fet el pes aquí podeu veure mes!

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!