Tria el teu esperat pis d’obra nova

Si esteu buscant un pis d’obra nova per a comprar la llar dels vostres somnis hem decidit posar-vos-ho fàcil i fer un recopilatori de les nostres millors promocions d’obra nova de l’àrea metropolitana de Barcelona. Amb piscina, opció a pàrquing i trasters, a prop de la muntanya, a prop del mar o al centre de la població, amb terrasses, o fins i tot si busques un local pel teu negoci també en pots trobar. Totes aquestes noves edificacions tenen la màxima certificació energètica per optimitzar el consum d’energia.

Aquí hem escollit 5 de les nostres promocions per a que pugueu triar la que més us agradi.

50312- Una nova llar davant del mar

Talassa Badalona és una promoció d’habitatges d’obra nova que s’ubica al davant del mar, al costat del port. Es tracten de 2 blocs amb habitatges de 2 i 3 dormitoris amb grans terrasses i piscina comunitària a la coberta de cada bloc. A més a més disposa de 138 places de pàrquing, 129 trasters i 12 locals per a negocis

50317- Entorn tranquil al centre de L’Hospitalet

El nou edifici Remunta Centre de 6 plantes tindrà un total de 50 habitatges d’entre 2 a 4 habitacions. Gràcies a la distribució dels pisos hi ha molt bona il·luminació natural al seu interior; a més a més, en aquesta promoció pots triar com configurar els espais segons les teves necessitats. Tots els pisos tenen àmplies terrasses de fins a 36 m2 i una zona comunitària amb piscina, pàrquings i trasters.

50311- Promoció de luxe a Sant Cugat 

Complex premium de 2 edificis amb un total de 15 habitatges de 4 i 5 dormitoris, àmplies terrasses i zona comunitària amb jardí i piscina. Alguns dels immobles són dúplex amb un solàrium a la zona de coberta, i tots estan equipats amb els millors materials i equipaments del mercat. Cada habitatge té inclòs 2 places de pàrquing i un traster.

50244- Residencial Ateneu a prop de tot

Petit projecte residencial d’obra nova al centre de Sant Just amb molt bones comunicacions i serveis a prop. Hi haurà 14 exclusius habitatges de 2 a 4 dormitoris amb zona comunitària amb piscina i terrassa a la coberta, un local comercial, places de pàrquing i trasters.

50276- Nous habitatges al costat del Parc de les Aigües 

Lluerna Homes és un projecte de gran bellesa arquitectònica amb espais amplis i molta lluminositat gracies a les terrasses. Hi ha exclusius habitatges de 2 a 4 habitacions, àtics-dúplex amb àmplies terrasses i places de pàrquing per a tothom al mateix edifici. No perdi l’oportunitat d’adquirir algun dels últims habitatges que encara estan a la venda en una zona molt ben comunicada i amb tota mena de serveis la seu abast.