Habitatges amb cuines modernes

Si ets una d’aquelles persones que gaudeixes estant a la cuina preparant diferents plats o postres, segur que somnies en tenir una bona cuina i com més moderna millor. És per aquest motiu que hem decidit fer una selecció d’alguns dels nostres habitatges amb cuines modernes perfectes per cuinar, siguin noves o renovades recentment perquè et puguis sentir feliç cuinant els teus plats preferits.

29022- L’illa del cel

És tracta d’un pis rehabilitat a la zona de Diagonal Mar de Barcelona de 87 m2 amb 2 habitacions, 2 banys i una terrassa. Està ubicat en un complex residencial amb servei de consergeria, vigilància 24h, zona comunitària amb piscina, zona de jocs per a infants, mini golf, jardí i pàrquing.

 

29200 – Clàssic luxós a Santa Maria del Mar

Pis nou al Born, a escassos 10 metres de la basílica de Santa Maria del Mar, a històrica finca del segle XVI totalment rehabilitada i equipada amb terrat comunitari, petit piscina, barbacoa i zona chill-out amb encant. L’habitatge disposa de gran saló-menjador i cuina integrada, sortida a balcó amb vista a refrescant jardí vertical, 2 dormitoris (1 tipus suite amb bany) i 2n bany.

27156 – Pis amb terrassa a DiagonAlt

En aquesta ocasió es tracta d’un pis de 134,80 m² amb terrassa de 19 m² a Esplugues de Llobregat. Disposa de saló-menjador, cuina, 4 habitacions, 3 banys, 2 places de pàrquing i 1 traster.

 

29061- Invitació a una nova vida 

 

La casa de Sant Just de 547 m2 als 4 vents amb 4 plantes i ascensor té un lluminosa cuina amb una gran illa totalment equipada amb elements d’alta gamma amb una zona de office i amb una sortida al porxo del jardí on es troba el menjador d’estiu. L’habitatge té 5 habitacions i 5 banys, terrassa, piscina, jardí i pàrquing.

 

29558 – L’escenari idoni 

Aquesta magnífica propietat ofereix tot allò que vostè pugui desitjar, 4 habitacions dobles, suite amb bany i vestidor… Cuina dissenyada per ser un dels eixos de la casa, per les dimensions i la concepció oberta. El pàrquing, amb una capacitat per uns sis vehicles i un traster enorme completen l’oferta

 

Si desitgeu tenir més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres al següent mail: info@amatimmo.cat

 

Sí, t’ha agradat l’article, comparteix-ho!