Els nostres millors dúplex

Molta gent ha somiat algun cop viure en un dúplex amb una terrassa i amb les zones de dia i nit ben diferenciades. Acostumen a ser llars més grans que el pisos normals i per tant tenen més espai per poder fer diverses activitats ben diferents a la vegada. Estan pensats especialment per a famílies amb nens. A més a més, solen ser immobles molt ben il·luminats ja que la majoria d’estances estan orientades cap a l’exterior i acostumen a tenir o una terrassa o un petit pati o jardí per poder passar estones a l’aire lliure.

Per a tots aquells enamorats dels dúplex hem escollit una selecció dels que estem comercialitzant per a que els podeu veure, i si us entren ganes de fer-hi una visita o necessiteu més informació només ens heu de contactar a través del nostre mail.

26921- Àtic-dúplex a l’esquerra de l’eixample

Aquest sensacional àtic dúplex de 275 m2 està unit per una escala interior que comunica les dues plantes. Amb materials d’alta qualitat trobem un total de 6 habitacions i una gran terrassa a la planta superior amb vistes panoràmiques de tota Barcelona. El pis és molt lluminós gràcies a la seva orientació, a les grans vidrieres en un edifici que té servei de consergeria i pàrquing.

28285-Duplex per reformar la teu gust

Un altre àtic-dúplex d’alt standing a Barcelona de 232 m2 amb 5 habitacions i 3 banys. Especialment per aquells que és vulguin fer i adaptar els espais a les seves necessitats amb una reforma. Hi trobem 2 grans terrasses de 43 m2 amb molt bones vistes i un terrat privat de 65,5 m2 i també hi ha inclosa una plaça de pàrquing doble.

28262-Estrena dúplex a Esplugues 

Dúplex nou per estrenar on tota la planta superior és una terrassa amb una piscina privada i amb molt bones vistes de Barcelona i del Mediterrani. Un total de 195 m2 molt lluminosos amb 5 habitacions, 2 banys, electrodomèstics integrats i acabats d’alta qualitat, i amb pàrquing inclòs.

28350-Disseny i qualitat en 2 plantes

Aquest dúplex es troba a un complex d’obra nova premium a Sant Cugat. L’edifici està envoltat d’àmplies zones enjardinades amb una piscina comunitària. El pis de dues plantes té 209 m2, 4 habitacions dobles, 3 banys, una terrassa, 3 places de pàrquing i 2 trasters.

25725-Qualitat i sostenibilitat a Sant Just

Dúplex d’obra nova de 94 m2 en venda al barri de Mas Lluí a Sant Just. Ubicat en una pròxima promoció d’habitatges amb 3 dormitoris i 2 banys, amb terrassa on prendre el sol, pàrquing inclòs, traster i una zona comunitària amb piscina i parc infantil.