Sant Jordi entre poemes

Aquest any tampoc ens volem quedar sense celebrar el Sant Jordi i per això hem preparat un altre concurs per als nostres seguidors de les xarxes socials. Aquest cop ens volem centrar en la poesia i, en concret, en els poemes que surten al nostre calendari del 2021.

Volem que ens digueu quin és el poema dels 12 que surten al calendari que us ha agradat més.  Per participar ho heu de fer comentant al post del concurs que trobareu les nostres xarxes socials que tingui la imatge que hi ha aquí sota, anomenar l’autor del poema que heu escollit i etiquetar a tres amics amb qui compartiríeu el premi.

Però quin és el premi? Farem un sorteig entre tots els participants de 3 poemaris, en concret els 3 que siguin els més votats per tots vosaltres. És a dir, cada cop que anomeneu a un dels 12 poetes que surten al nostre calendari comptarà com un vot i els 3 més votats seran els que s’emportarà la persona guanyadora.

A continuació us deixem les normes ben esquematitzades perquè no hi hagi cap mena de dubte:

  1. Seguir-nos a la xarxa social on feu la votació
  2. Fer m’agrada a la publicació en qüestió
  3. Anomenar un dels 12 poetes del nostre calendari a un comentari
  4. Etiquetar a 3 amics amb qui compartiries el premi al mateix comentari

Podeu participar tants cops con vulgueu votant al mateix poeta o votant-ne a diferents.

Podeu participar fins al diumenge 25 d’abril, i serà el dilluns 26 quan informarem dels 3 poemaris que han tingut més vots, i que per tant seran el premi, i de la persona guanyadora que se’ls emportarà cap a casa.

Molta sort a tots!