Les cuines obertes més curioses

Les cuines obertes, conegudes també com cuines americanes, tenen els seus adeptes i els seus detractors, i aquest post està dedicat a tots aquells que a qui li encanten.

Els avantatges que tenen són uns quants com per exemple el fet de guanyar espai donant amplitud. Al no tenir parets l’estança sembla més gran i això ajuda molt a les cuines petites ajudant, també, a una major lluminositat fent que l’espai sigui més confortable. Com que les cuines obertes estan comunicades directament amb l’espai del menjador és molt més ràpid i senzill parar la taula i, per tant, és un espai més per compartir i mantenir una conversa amb les persones que no estiguin a la cuina. En el cas de les cuines petites amb poca ventilació també hi surten guanyant ja que normalment l’estança a la que estan obertes acostumen a tenir una bona ventilació. En aquest punt pot ser que molt hi vegin un desavantatge amb les olors del menjar, però amb una bona campana extractora això queda solucionat.

A continuació hem seleccionat les cuines obertes més curioses que tenim entre els nostres immobles en venda.

27316- Gaudí com a veí

Al entrar a aquest àtic ja ho fem directament a la cuina oberta que ens separa la zona de dia de la de nit. Amb un total de 179m2 reformats, 3 habitacions, 3 banys i amb unes vistes espectaculars de la Casa Batlló des del menjador es transforma en un lloc de somni on viure.

28252- Cuina oberta en un pis recentment reformat 

180m2 en una sola planta amb acabats d’alta qualitat, 3 habitacions i 2 banys; ubicat a una zona residencial del centre de Sant Cugat en una finca amb conserge i piscina comunitària. L’amplia cuina office oberta està totalment equipada amb electrodomèstics d’alta gamma i té un disseny que s’integra amb la resta de l’immoble

29061- Lluminositat per totes bandes  

A la zona de Can Candeler de Sant Just trobem aquesta espectacular casa de 547m2 repartits en 4 plantes en una parcel·la de 552m2, 6 habitacions i 5 banys, jardí i piscina. Destaca per la seva elegància i la seva lluminositat que també es cola a l’ampla cuina amb una illa espectacular, totalment equipada amb elements d’alta gamma i amb sortida al porxo del jardí.

26276- Espectacular masia reformada

A Sant Pol de Mar ens trobem amb la Masia Can Pi amb un total de 10.000m2. La construcció principal és una masia tradicional catalana de dues plantes reformada conservant l’esperit tradicional i això és nota també a la zona de la fantàstica cuina amb un sostre de 7 metres d’alçada i amb obertures per deixar entrar la llum natural. Hi ha un total de 7 habitacions dobles i 5 banys, una piscina, un porxo, un enorme jardí, un pou, un dipòsit d’aigua propi i una caseta independent de 100m2.

28044- Cuina reformada integrada al menjador 

Exclusiu pis reformat de disseny versàtil i funcional a l’Eixample Esquerra de Barcelona de 83m2, 2 habitacions, 2 banys i 4m2 de vestidor amb materials d’alta qualitat. La cuina oberta integrada al saló amb una illa forma un espai diàfan i agradable perfecte per seguir amb el dinamisme del dia a dia.

26510- Casa d’època rehabilitada

En aquest casa de Sant Cugat ens trobem amb una cuina semi-oberta molt gran amb sortida a la zona del menjador en una casa de 260m2 de dues plantes. Està tota la casa rehabilitada amb molt d’estil mantenint els terres de mosaic i les vidrieres d’època, hi trobem 4 habitacions dobles, 2 sales d’estar amb llar de foc, 3 banys, terrassa, jardí de 755m2 i piscina.

29200- Pis reformat al Born 

Viure a 10 metres de la Basílica de Santa Maria del Mar a una finca totalment rehabilitada amb un zona comunitària al terrat amb una petita piscina, zona de barbacoa i chill-out. El pis és de 100m2 amb 2 suites, 3 banys i una cuina oberta al saló-menjador i amb vistes al jardí vertical interior.