Viure a una planta baixa és una gran opció

Hi ha tantes persones com preferències, si a uns els encanta viure a un àtic, hi ha altres que no, el mateix passa amb les plantes baixes, tenen els seus detractors i els seus adeptes, i precisament els hi dediquem aquestpost als amants dels baixos.

Els avantatges de viure a una planta baixa són diversos, entre ells l’accés còmode per estar al mateix nivell del carrer, s’eviten ascensors i escales sent perfecte per a persones amb mobilitat reduïda i sobretot s’agraeix quan vas carregat. Un altre punt a favor és el fet que la gran majoria tenen un pati o una terrassa i ho tenen al mateix nivell que la resta de la casa, i en el cas de les noves construccions hi ha grans finestrals que permeten una gran entrada de llum. Són espais pensat per a famílies amb nens i amb animals de companyia ja que l’espai exterior es torna amb un espai d’esbarjo. I sobretot… per fer la mudança és el millor, ja que no caldrà fer invents logístics per fer entrar tots els mobles passant-los per les escales o l’ascensor.

Per tot això i molt més hem seleccionat les millors plantes baixes que tenim tant per vendre com per llogar, d’obra nova o de segona mà. Totes tenen el seu encant, no us les perdeu!

28142- Al centre de L’Hospitalet

Aquest exclusiu habitatge d’obra nova de 83m2 amb 2 dormitoris es lloga al centre de la població. Una distribució còmode àmplia i lluminosa també inclou una plaça de pàrquing i un traster.

28151- Baixos semi nous amb acabats de qualitat

La planta baixa semi nova ubicada a la zona del Parc Central de Sant Cugat és del 2017 i té tot el que es busca en aquest estil d’habitatges. Amb només 10 veïns amb qui compartir la zona comunitària i la piscina, el pis que està orientat cap al sud té 103m2, 4 habitacions, una terrassa privada, 3 places de pàrquing i un traster.

28067- Exclusiva planta baixa-dúplex d’obra nova

Aquest habitatge que es lloga a Sant Cugat és un 2 en 1, planta baixa i dúplex alhora. Amb 136m2, 4 habitacions, cuina oberta i acabats d’alta qualitat, té 3 grans terrasses i un jardí, a més de la zona comunitària amb piscina, una plaça de pàrquing i un gran traster.

27559- Planta baixa amb espais a l’aire lliure

Planta baixa d’obra nova de 97m2 al barri centre de Sant Joan. Amb 3 habitacions, una d’elles una suite, 2 banys, espais amplis, i un jardí privat de 42m2 que es complementa amb al zona comunitària enjardinada amb piscina, una plaça de garatge i un traster.

23526- Estrena pis a L’Hospitalet

Amb aquests baixos d’obra nova que trobem al centre de L’Hospitalet podràs estrenar casa al davant del Parc de la Remunta. La planta baixa amb un alt nivell de qualitat i molt lluminosa té 72m2 i 24m2 de terrassa, 2 habitacions i 2 banys. Es troba a un complex residencial amb places d’aparcament, trasters i zona comunitària amb piscina.

25433- Planta baixa amb terrassa privativa

Aquesta planta baixa també està al davant del Parc de la Remunta sent un altre edifici amb materials d’alta qualitat de la mateixa promoció que l’anterior. Amb la mateixa zona comunitària amb piscina i zona enjardinada, i amb opció a pàrquing i traster. Aquesta té 103m2 , la seva inseparable terrassa, i fins a 4 habitacions i 2 anys.

28080- Practicitat i tranquil·litat a una planta baixa

La planta baixa ubicada a la tranquil·la zona de Tres Torres és completament exterior amb 144m2 i dues terrasses de 50 i 25m2 per passar les màximes estones a l’aire lliure. A l’interior hi ha 3 habitacions, una cuina àmplia, 3 banys amb acabats de qualitat i inclou una plaça d’aparcament i traster.

26932- Planta baixa de lloguer a un pis d’obra nova

Ubicada a un complex residencial d’obra nova a la zona de Mas Lluí de Sant Just, al costat de Collserola, amb zona comunitària enjardinada i piscina, pàrquing i traster inclosos. Té 114m2 i uns 27mde terrassa orientada al sud-oest, 2 habitacions dobles, 1 suite i 1 individual i 2 banys.