Les 10 millors cases amb llar de foc per fer passar el fred

Ha arribat l’època en què ve de gust quedar-se a casa ben calent i no coneixem una millor manera que fer-ho que al costat d’una llar de foc que ens doni escalfor i ens faci sentir el més a gust possible.

És per aquest motiu que hem decidit buscar entre totes les cases per vendre o per llogar les que tenen una llar de foc fent una tria de les més curioses, les més maques, les més pràctiques o la que més ens ha cridat l’atenció.

No us les perdeu. Quina us agrada més de les següents?

27368- Serenitat i elegància

Aquesta clàssica llar de foc completa a una casa on es barregen elements clàssics, avantguardistes i una decoració delicada. En total són uns 294m2 en 2 plantes amb molta privacitat, una terrassa amb porxo i una piscina per poder relaxar-se amb l’arribada de al calor gaudint de les vistes.

20522- Casa modernista reformada amb espectaculars vistes a Barcelona

Aquesta curiosa llar de foc la trobem en aquesta casa modernista totalment reformada de 765m2 ubicada a la muntanya del Tibidabo. Té una parcel·la de 41.000m2, sent una de les privades més grans de la ciutat, i gràcies a al seva ubicació, al peu de Collserola, des de la piscina hi ha unes vistes espectaculars de Barcelona.

15649- L’excel·lència en estat pur 

Una llar de foc moderna igual que la casa on la trobem de disseny minimalista en fusta, vidre, acer inoxidable i pedra. Ubicada a Esplugues amb 750m2, es tracta d’una casa tecnològica que al mateix temps cuida els espais naturals com el jardí japonès i dona importància a la salut del cos amb la zona d’aigües, un spa, una sauna humida i una font de gel.

24936- A tocar del cel 

La gran llar de foc que presideix el saló d’aquesta casa a Esplugues no es queda curta en comparació amb la resta de la casa. Una llar amb molta llum on el benestar és el més primordial, amb 626m2, 6 habitacions, jardí i piscina amb molt bones vistes.

27077- Conjunt perfecte!

La llar de foc que trobem a aquesta casa de quatre vents amb jardí i piscina no deixa a ningú indiferent. El seu disseny modern posa de relleu els contrastos de la casa de 416m2 ubicada a Esplugues, a la que no li falta de res: celler, barbacoa, ascensor…

27634- Pis senyorial!

Aquesta llar de foc ubicada a la biblioteca, una sala tota de fusta, forma part d’un pis de 338m2 d’una fina clàssica de la zona de Sant Gervasi de Barcelona. Entre sostres alts i enteixinat hi ha 5 habitacions i estances àmplies.

27256- El privilegi de posseir una cas al Putxet

La llar de foc que trobem en aquesta casa dóna un toc familiar i molt acollidor a aquesta sala d’estar. La casa de 4 plantes té tots els terres de parquet, un petit pati amb un piscina per passar les estones caloroses de l’estiu i la completa una gran celler amb barbacoa.

27911- L’elegància d’allò clàssic

En aquest pis rehabilitat d’una elegant finca d’estil clàssic ens sorprèn amb una llar de foc integrada amb el disseny i l’exclusivitat de la resta de la sala d’estar amb vistes i 2 balcons de l’Eixample. L’acompanyen uns sostres alts, una gran terrassa, electrodomèstics d’alta gamma i un sistema domòtic per tota la casa.

23322- Finca amb molt encant i excel·lents acabats

Aquesta llar de foc d’estil clàssic la trobem a una casa de segona mà de 540m2 a Sant Cugat a una parcel·la de 2.000m2. La casa envoltada de tranquil·litat té zones pròpies d’esbarjo com el jardí, la piscina, una pista de tennis, una zona de barbacoa i un porxo de 33m2.

27967- Casa única a Mirasol

Xalet de segona mà amb un disseny únic on trobem aquesta llar de foc molt ben ambientada amb la resta de la casa. 217m2 repartits en dues plantes amb jardí amb porxo, terrassa i pàrquing.