Amat i la lluita feminista van de la mà

Amat som una empresa que lluitem per la plena igualtat de gènere en tots els àmbits. Com tots ja sabeu la nostra història parla per si sola i des de sempre hem demostrat que es pot aconseguir.

Hem sigut una empresa portada i dirigida únicament per dones fins a l’arribada de la llei de la igualtat de gènere. Va ser llavors quan els homes van començar a treballar colze a colze amb nosaltres fins avui buscant una igualtat.

És per aquest motiu que el 8 de març és un dia molt important per a nosaltres; es tracta d’un dia per reivindicar la lluita de la igualtat entre gèneres.

Aquest any per crear consciència hem decidit col·laborar amb Endorphins by Fundació Tallers. Hem preparat un regal 100% social per totes les nostres treballadores i treballadors per tal de visibilitzar altres lluites. D’aquesta manera volem recolzar la equitat, tant des del punt de vista de gènere com des de la diversitat.

Endorphins treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Tallers sent ells qui participen de tot el procés de disseny, producció, gestió i venda.

Hem escollit la polsera Valentia 8M que han creat des d’Endorphins sota el lemes “Valentia de totes les dones i homes que creiem en un món amb igualtat efectiva i real”, “Valentia de les dones que han fet camí en el feminisme quan el moviment era més invisible” i “Valentia de fer visibles les dones amb discapacitat intel·lectual” per envalentir a tothom a seguir la lluita per la igualtat.

Si voleu saber-ne més sobre la lluita feminista i Amat, fa uns anys vam fer un vídeo parlant sobre com estem involucrats dins de la lluita feminista que podeu veure a continuació: