5 jardins i terrasses per aprofitar el sol de l’hivern

Tot i estar en ple hivern, al viure en un clima mediterrani fa que gairebé sempre tinguem temperatures agradables. Durant el mesos més freds de l’any també dóna gust estar una estona al sol, sobretot als migdies.

Com que a tothom li agrada notar els rajos de sol directes a la pell i sentir la seva escalfor us volem ensenyar 5 terrasses i jardins on poder aprofitar el sol del migdies d’hivern de la millor manera.

26512 – Acollidora casa al mig de la natura:

És una casa unifamiliar amb un solar de 777m2 a Sant Cugat. El jardí a part de tenir zones per relaxar-se i prendre el sol, també té una zona, amb una taula i cadires, pensada poder dinar a l’exterior durant els mesos de més bon temps. A més a més, hi ha un hort amb arbres fruiters i una piscina.

26972 – Calidesa i exclusivitat:

Aquest baix és un dúplex de Sant Just amb un jardí de 104m2. El balancí és ideal per poder passar els migdies d’hivern prenent el sol i la taula et permet fer algun mos. Des del jardí hi ha unes molt bones vistes gracies a la orografia de la zona.

25901 – Compendi d’elegància:

Aquest àtic de 215m2 ubicat a una cinquena planta de Barcelona i amb llar de foc al menjador té la terrassa perfecta per passar un migdia al sol sense notar com corre l’aire. La terrassa té 30m2 amb un porxo amb el sostre de fusta que a l’estiu també et permet resguardar-te de la intensitat dels raigs de sol.

26184 – L’illa del tresor:

A la zona de Pedralbes ens trobem amb aquest àtic de tres plantes. Al seu interior hi ha un pati interior zen on relaxar-se amb el sol del migdia. Tot i així, a la una zona comunitària que té piscina, és una bona idea relaxar-se a les gandules mentre es pren el sol des de les alçades de Barcelona.

27146 – Espectacular àtic amb terrassa:

Aquest espectacular àtic de Barcelona té una terrassa a peu de saló de 60m2 preparada amb totes les comoditats que vulguis. Es tracta d’un espai únic i molt agradable que té les millors hores de sol que gracies a les finestres també entra dins l’habitatge fent que tingui molta lluminositat. A la terrassa et pots estirar a l’hamaca a fer una migdiada, pots fer-te el cafè del migdia a la taula o bé xerrar amb amics a la zona del sofà.