El GreenDEX arriba a Esplugues i Sant Just

Avui 18 d’octubre, Dia Mundial de la Protecció de la Natura, volem aprofitar per anunciar-vos una ampliació del GreenDEX. Es tracta d’un índex que mesura la quantitat de verd que hi ha al voltant de l’immoble i que ha desenvolupat Starlab exclusivament per a Amat. Fins ara només podíem mesurar aquest índex a Barcelona, però ha arribat el dia d’ampliar-lo fins a Esplugues i Sant Just. Per nosaltres, Barcelona no és només la ciutat com a tal, sinó que incloem tota l’àrea metropolitana, i per aquest motiu estem molt satisfets d’aquesta ampliació i volem que en un futur es pugui aplicar a tota la zona metropolitana. La intenció futura també és ampliar aquest índex per valorar la qualitat de l’aire i del trànsit que hi ha al voltant de cada propietat.

Amat i la innovació sempre anem de la mà i és per aquest motiu que li donem molta importància a apostar en aquest àmbit. Farà un any que vam decidir mostrar en els nostres immobles la quantitat de verd que tenen al seu voltant per tenir un punt més de referència al moment de comprar o alquilar i, a més a més, per donar-li un plus de qualitat de vida que acaba repercutint directament en els clients.

Segons la puntuació que marca el indicador del GreenDEX, números que van del 1 fins al 5, senyala si l’immoble té més verd al seu voltant o no. El número 1 és el màxim de verd que pot tenir una llar al seu voltant en canvi el 5 vol dir que no en té gens. El fet d’ampliar el GreenDEX fins a Sant Just i Esplugues farà que més propietats tinguin un número més baix en aquest índex, entre G1 i G2, i per tant que tinguin molt verd al seu voltant. Això es dóna perquè les dues poblacions estan ubicades molt a prop del parc de Collserola.

A part de l’indicador de la propietat també hi ha l’opció d’utilitzar el GreenMap on es pot veure la qualitat de vegetació que hi ha tant al voltant de la nova llar com a la ciutat on s’ubica. Aquest mapa el podreu trobar a la informació que tenim de cada immoble a la nostra web sempre i quan estiguin a Barcelona, Sant Just o Esplugues.

Gracies al desenvolupament del GreenDEX fa aproximadament un mes que vam rebre el premi Most Innovative Marketing Tecniques a la conferència de Luxury Real Estate de Washington D.C.