Terrasses espectaculars al Baix Llobregat

La millor manera de gaudir de l’estiu és en aquestes terrasses espectaculars que et presentem. Totes són terrasses de propietats del Baix Llobregat que tenim en cartera.

Tot i que encara no ho sembli, l’estiu està a la cantonada i, la millor manera de gaudir-ne és passar temps lliure a l’exterior. Si per a tu i la teva família és important que la teva llar tingui terrassa, llegeix el que ve a continuació.

 25905 – Casa cantonera molt acollidora a Sant Joan Despí 

 

Aquesta gran terrassa, molt privada i acollidora, és perfecta tant per a famílies o parelles. Ofereix moltes possibilitats tant per tenir-la moblada, amb un espai chill out o taula per a  reunions familiars.

Es troba en una de les zones residencials més maques de Sant Joan Despí, amb grans vistes gràcies a la seva ubicació, on hi trobem un conjunt de 5 cases unifamiliars parellades. És una casa acollidora, cantonera, i la terrassa l’envolta completament. Pots tenir el privilegi de viure envoltat de natura en un entorn urbà a tan sols 5 minuts de Barcelona, poder gaudir de passeigs per la muntanya, ciclisme i esport a l’aire lliure. Aquesta pot ser la millor opció per millorar la  qualitat de vida!

 26084 – Casa única a la zona de Sant Feliu de Llobregat

Aquesta propietat no té una terrassa, en té 3! A més, totes elles són a diferents nivells de l’habitatge i els actuals propietaris han decidit destinar-les a diferents usos. Els espais són tots amples, enrajolats, i ben decorats. No es troba a faltar en cap moment una zona enjardinada ja que les plantes decoren molt bé l’ambient.

La casa és moderna i lluminosa, amb piscina, i limita amb el parc natural de Collserola i la població de Sant Just Desvern, a prop de tots els serveis públics i comerços de la zona. La casa té un total de 342 m2 construïts.

24697 – La tranquil·litat de viure en una zona residencial

Com es pot veure, l’imponent espai cobert que ocupa la terrassa d’aquesta propietat és perfecte per a celebracions familiars i amb amics en qualsevol època de l’any. Sota porxada, que fa ni més ni menys que 80 m2, es disposa d’una instal·lació d’aigua. La terrassa és només un petit espai d’aquesta magnífica finca de 256 metres construïts, en una parcel·la de 492m2 repartits en 3 plantes diferenciades.

La propietat es troba a la zona residencial de “La Miranda”, al costat dels millors col·legis internacionals de la zona.