Treballar a Amat: Coneixent la Montse, l’Andrea i la Cristina

Com és treballar a Amat?

La Montse, l’Andrea i la Cristina són les recepcionistes de les tres oficines d’Amat a Sant Just Desvern, Barcelona i Sant Cugat del Vallès, respectivament.

La Montse porta ja 24 anys en plantilla: “He fet durant aquest 24 anys molts cursos de formació, però la millor formació la dona l’experiència i espero seguir formant part i ajudant a Amat Immobiliaris”

“La meva feina és orientar als clients que truquen o venen al despatx i orientar-los cap a la persona que els hi acabarà ajudant en el tema que volen tractar, a part de fer feines pròpiament administratives de recepció. Sentir-te útil és enriquidor.

Les tasques de recepcionista són molt actives, donat que diàriament a la recepció de l’oficina de Sant Just Desvern puc realitzar unes 250-300 gestions, entre visites i trucades. Això m’agrada molt perquè soc una persona activa i m’agrada molt la meva feina. T’ha d’agradar perquè és una feina que has d’estar pendent de tot constantment. 

Formar part de tots els equips de treball que conforma la nostra empresa em fa sentir bé.”

 

“Hola! Sóc l’Andrea, recepcionista de l’oficina de Barcelona”

Al contrari que la Montse, l’Andrea porta relativament poc a Amat. Ella és segona generació familiar a l’empresa, ja que la seva mare hi treballa fins i tot abans que ella hi nasqués.

“Com a recepcionista, la meva feina és agafar el telèfon i atendre les visites que entren per la porta. És una feina molt important ja que és la primera imatge que dones de l’empresa. La veritat, és una feina que m’agrada, ja que m’encanta parlar i relacionar-me amb la gent. Odio estar callada!

Hi ha una cosa que no suporto…. i és la gent mal educada que truca o entra a l’oficina cridant i no et diu ni un “Bon dia”. No et pots posar mai al seu nivell ja que això fa que les coses empitjorin. Has de callar, escoltar, ser educada i entendre al client.

Una altra de les meves tasques està relacionada amb el departament comercial. Dono d’alta els productes de l’oficina de Barcelona i, de tant en tant, també informar als clients sobre els productes que tenim en cartera. També ajudo als meus companys en tot el que puc i m’agrada molt que comptin amb mi per qualsevol cosa.

Al cap i a la fi, la companyonia és molt important per un bon funcionament de l’empresa.”

Hem de ser eficients i donar solucions ràpides

 

La Cristina, recepcionista de l’oficina de Sant Cugat, porta 5 anys amb nosaltres. Fa tan sols un any que ha hagut de canviar d’oficina, ja que ens hem traslladat  a una oficina més gran al c/ Rius i taulet.

“Bàsicament la meva feina és rebre els clients que venen a les oficines, atendre les trucades i tenir cura de que tot estigui correcte a la nostra oficina. Fa un any que estem al centre de St Cugat, en una oficina nova espectacular. La gent entra només per veure com ha quedat de maca!

Una anècdota de la meva entrevista amb la meva directora va ser que al preguntar-me si estava acostumada a un nivell alt de trucades vaig dir que per suposat. Al cap d’un mes de treballar a Amat em va tornar a preguntar i vaig dir que mai m’hagués imaginat que rebrien tantes trucades (més de 100 trucades al dia per centraleta en aquella època érem 4 recepcionistes).”

 

 Mai m’hagués imaginat que rebien tantes trucades