VENUDA: Una bonica casa a La Floresta, en mig de la natura

Aquesta piscina pertany a una casa unifamiliar al mig de la natura, a la zona residencial de La Floresta, del terme municipal de Sant Cugat.

Tot i estar envoltada de bosc i arbrat en una àrea molt tranquila, es troba ben comunicada ja que té l’estació de trens a només 10 min.

A més de la pau que es respira gràcies a la seva privilegiada localització, disposa d’un espai exterior gran per gaudir amb la família i amics en qualsevol època de l’any. La piscina, de dimensions òptimes, es troba envoltada d’una tanca de seguretat i té també un sistema de protecció per cobrir-la.

La casa, de 224 m2 construïts, està distribuïda en 2 plantes més semi soterrani. Tots aquests metres quadrats se situen sobre un terreny de més de 400 m2.

 

L’amplitud de la propietat fa possible que es distribueixi en 5 generoses habitacions i 4 banys. Entrant a nivell de carrer trobem la primera planta amb saló menjador amb cuina americana i sortida a terrassa amb vistes, 1 habitació doble, 1 individual i un bany complet reformat.

 

A la planta inferior: les habitacions, 1 suite amb bany i vestidor, amb sortida a terrassa, 2 habitacions dobles amb armaris encastats i 1 bany complet.

 

A la planta semi soterrani gran sala de jocs amb estufa de llenya i sortida al jardí amb piscina, 1 lavabo. Garatge per a 1 cotxe (entrada pel carrer inferior). Disposa de calefacció de gas natural, finestres d’alumini, terres de parquet i terratzo.

Ref. 23341 – VENUDA

Veure més propietats