VENUT: Una propietat ben comunicada amb molt espai exterior

A La Floresta, una de les zones  residencials més tranquil·les de la ciutat de Sant Cugat, es troba aquesta magnífica propietat molt ben comunicada – amb molt bon accés als Túnels de Vallvidriera-  i d’una mida ideal per a families.

La distribució d’aquesta casa s’estructura en 2 plantes més estudi. Els seus 131 m2 es troben en un solar de més de 600 m2, amb zones de jardí i hort que es poden reconvertir en àrees d’esbarjo per tota la família, ja sigui creant un menjador exterior o zona de barbacoa, com a zona de jocs infantil.

A la planta baixa hi ha la sala menjador de 25 m2, amb llar de foc inclosa, una cuina molt àmplia, de 20 m2, amb espai per a taula, i un bany amb dutxa.

A la primera planta, que és la zona de nit, és on se situen els dormitoris. Hi trobem 3 habitacions, 1 d’elles doble amb armaris encastats, i una altra individual, així com un bany complet.

La casa disposa d’acabats de gran qualitat i d’un espai exterior molt ben cuidat, com un jardí i un porxo. És una propietat de 2001, el que li confereix un estat impecable, i disposa de calefacció a gas, finestres d’alumini, terres de parquet i persianes Gradhermetic.

Ref.24682 – VENUT

Veure més propietats