Bústies intel·ligents arriben a Barcelona

Les bústies intel·ligents arriben als nous habitatges per quedar-s’hi. Una empresa espanyola ha desenvolupat un projecte per tal d’ajudar a despreocupar-se a aquelles persones que passen gran part del dia fora de casa i esperen paqueteria. Ara és el paquet qui espera el receptor.

Mitjançant bústies codificades i una aplicació mòbil l’usuari pot recollir la seva comanda fàcilment al seu propi edifici el que optimitza els processos d’entrega i redueix considerablement el temps d’espera del receptor ja que amb una bústia regular el destinatari que no es trobés a casa en el moment d’entrega havia de desplaçar-se al punt de recollida més proper, el que solia allargar el temps de recepció.

El sector immobiliari està incorporant cada vegada més tecnologia i aquest nou sistema s’està convertint en un valor afegit ja que poc a poc s’està integrant en els nous edificis.  Les antigues bústies deixen pas a un nou model que s’adapta al comportament dels compradors que cada vegada realitzen més compres per internet.

A més, les bústies són personalitzables en mida i color i s’adapten a l’estil de cada edifici per tal de no trencar amb el disseny.

És, si més no, una bona solució al ritme de vida actual i servirà per millorar-lo.