Bonica casa al mig de la natura a La Floresta

Coneixes La Floresta?

És una urbanització que pertany al municipi de Sant Cugat del Vallès i es troba envoltada de natura, des d’on es gaudeix també de boniques vistes. Just en aquest entorn es troba aquesta comfortable casa unifamiliar.

 

A només 10 min. de l’estació, aquesta casa de 3 plantes farà les delícies de qualsevol família que tingui la necessitat de gaudir de la tranquil·litat que ofereix aquesta àrea residencial i la bona connexió amb la ciutat de Barcelona.

La casa està distribuïda en 2 plantes més semi soterrani. Disposa de 5 habitacions i 4 banys, ideal per una família amb nens. El seu espai exterior és perfecte per gaudir de moments en família i amics tant a l’estiu com a l’hivern.

 

Entrant a nivell de carrer trobem la primera planta amb saló menjador amb cuina americana i sortida a terrassa amb vistes, 1 habitació doble, 1 individual i un bany complet reformat.

 

A la planta inferior es troben les habitacions: 1 suite amb bany i vestidor, amb sortida a terrassa, 2 habitacions dobles amb armaris encastats i 1 bany complet.

 

Cal destacar la plaça de garatge de que disposa, pel qual s’entra pel carrer d’accés inferior, i els grans acabats d’alta qualitat que té l’immoble, que disposa de finestres d’alumini, terres de parquet i terrazzo.

Ref. 23341