Piscines espectaculars i úniques

Tot i la primavera plujosa que estem tenint alguns ja pensen en estiu, platja i piscina, i és quan nosaltres volem recordar que a la nostra cartera tenim propietats amb piscines impressionants i úniques per gaudir durant l’estiu i, fins i tot, durant tot l’any. Feu una ullada a aquestes que presentem perquè no tenen comparació!

L’estratègia del benestar

Ref. 23458

Es ara o mai. A vegades, la vida ens envia senyals, que, ben interpretades, son la clau de la felicitat. Observar i actuar es la clau. Totes les característiques que es poden descriure d’aquesta propietat, orientació sud est, 531 metres construïts distribuïts en quatre plantes (amb ascensor), màster suite de 100m2 amb explosió de llum i blau de mar, zona d’spa amb jacuzzi i piscina, cuina equipada amb elements de gama alta, una estructura diàfana que permet una fàcil redistribució de l’espai segons les seves necessitats i desitjos… Totes elles potser l’hi semblaran ja sentides. No es així. Estaven amagades allà on ho fan els seus somnis.

Disseny exclusiu i espais diàfans a una de les millors zones

Ref.23746

A una de les millors àrees residencials de Sant Cugat, amb bones vistes, a prop del centre i dels FFGC hi trobem aquesta magnífica casa aïllada de disseny , amb espais diàfans i moltíssima llum ; la casa té 317 m2 amb parcel.la de 600 m2, distribuïda en tres plantes amb jardí i piscina. La casa disposa d´ascensor , 4 habitacions ( 1 suite, 3 dobles) i un estudi amb bany . A la planta baixa; pàrquing per tres cotxes i traster, planta pis a nivell de jardí : cuina equipada i zona de safareig, saló menjador amb grans finestres de vidre i amb llar de foc , tres habitacions ( totes elles amb accés directe al jardí, la principal amb bany i vestidor) ), 1 bany independent i un bany en suite. A la planta superior, estudi i habitació doble amb bany de cortesia i sortida a terrassa solàrium.

Relaxant elegància

Ref. 23213

Tot en aquesta propietat ens convida a la serenor i a la Pau. Aquesta ha de ser la tria d’aquells que han buscat una llar a on la tranquil·litat del seu entorn es contagia per força en el tarannà de cada dia. Una escapada eterna sense sortir de casa. Gaudir en el jardí privat al costat de la piscina al estiu i de les amplies estances en el recolliment de l’hivern o al voltant de la xemeneia. Situada a Bellsoleig amb vistes panoràmiques, orientació sud i bona distribució en tres plantes. Primera Planta (o àrea de dia) amb living i menjador en dos ambients, gran cuina office i 2 terraces. Planta superior (zona de nit) amb 4 dormitoris (2 suites i 2 dobles tots exteriors i amb armaris encastats) i 3er bany complet. Planta inferior amb garatge (2 places), equips i instal·lacions de manteniment, zona d’aigües i safareig, i espai polivalent (zona de jocs…) amb accés a porxo, jardí i piscina.

Disseny modern i luxe a Barcelona

Ref. 24021

Moderna residència que destaca pel seu disseny i interiorisme obra de l’equip de F. Oliva i Susana G. Hoffmann situada en zona residencial premium a 10 minuts de Barcelona. Els seus 724m² s’articulen entorn a una moderna piscina que parcialment s’endinsa a amplis espais diàfans que acullen el saló-menjador i la cuina. Aquest singular atractiu es gaudeix des de pràcticament tots els espais de la casa, així com des de les 3 plantes de què consta. La cuina-menjador d’estiu, i una privilegiada zona de relax, ocupen l’espai del jardí que envolta la casa combinant terres de fusta de Bolondo i espais amb gespa natural. La 1ª planta consta de 4 suites i una gran zona diàfana, on cada dormitori té seva zona de bany i vestidor dissenyats en funció de les necessitats dels diferents membres de la família. A la 2ª planta de la casa hi una màster suite de somni amb sostre de vidre, llit flotant, saló-vestidor i bany amb banyera i dutxa doble; completa la zona una àmplia sala diàfana de 70m² fàcilment convertible en 2 habitacions o sala polivalent. Finalment, disposa de garatge per a 4 de cotxes, zona de servei, sala de màquines i magatzem.