El comfort de viure al tranquil centre de Sant Just

El privilegi de viure en una zona tranquil·la i al centre de la població, a només 15 minuts de Barcelona i amb accés a tot tipus de serveis -sanitaris, educatius, esportius i comercials- és una de les primera exigències de qualsevol persona que vol comprar un habitatge. La següent propietat, doncs, és perfecta per aquelles families que tenen aquesta premissa com a imprescindible. Aquest pis, molt ben distribuit, es troba a Sant Just i respon a les necessitats del més exigent.

La propietat, de 85 m2, es distribueix a partir d’un rebedor d’entrada que dona accés a una cuina-office amb sortida a un safareig exterior i una sala d’estar-menjador amplia i lluminosa de 23m² amb sortida a balcó.

 

La zona de nit consta de 2 dormitoris, un d’ells doble i exterior amb mobiliari fet a mida i vestidor integrat, i un individual interior i bany complet totalment reformat.

 

El pis destaca també pels seus acabats de qualitat, amb alumini blanc de doble vidre, calefacció per conducte i parquet. A més de la tranquil·litat de la població, el pis es troba en un carrer poc transitat, al costat de l’Ajuntament.

En definitiva, una propietat perfecta per families o parelles joves que en volen formar una.

Ref. 23863