VENUDA: Espectacular adossada a una de les millors zones de Sant Cugat

A Sant Cugat, una magnífica ciutat de 83.000 habitants envoltada, per un costat, per els turons del parc de Collserola i, per l’altre, per les planúries del Vallés, trobem la propietat que avui presentem.

Sant Cugat és una ciutat d’alt nivell, amb la població amb l’índex de natalitat més alt d’Espanya, amb un centre històric a l’entorn del seu Monestir construït al segle IX, format per una xarxa de carrers de vianants i comercials on realment s’hi respira vida. Hi ha un estil de vida que gaudeixen tots els que hi viuen i del que en són eterns defensors. És una ciutat amb àmplies zones de cases d’alt-standing i luxe, en entorns molt privilegiats com són les zones Can Majo, Can Trabal, el Golf, Turó del Pinyer, l’Eixampla i l’Arxiu. La ciutat disposa de tota classe d’equipaments, des dels esportius, destacant especialment el seu camp de golf inaugurat fa 100 anys, futbol, basquet, excursionisme, etc. Passant pels culturals, amb la Casa de Cultura, el Teatre-Auditori, on s’hi celebren cicles de teatre, cicles de concerts, cinema etc. I acabant per l’educació, la ciutat disposa de molt bones escoles, algunes d’elles internacionals, la Fundació privada Cultural Japonesa, l’escola Hatikva, el Viaró, l’escola Europa, Thau, Sil, Proa o La Farga, en són un exemple.

La casa adossada de 200 m2 que ens ocupa se situa a l’Eixample i és distribuida en 3 plantes i garatge. El més destacable és que disposa d’un jardí privat de 50 m2, un espai per gaudir amb la família i amics.

 

A la planta baixa una sala menjador gran, amplia, de 30 m2 amb una bonica i clàssica llar de foc que dona calidesa a l’espai. De forma independent, una cuina amb espai per gaudir dels àpats des d’on s’accedeix al tranquil jardí. Ja a la primera planta, 3 dormitoris -un en suite amb armaris encastats i banyera, i la resta dobles també amb armaris- i un bany complet amb dutxa.

 

A la tercera planta hi destaca el despatx obert, amb accès a un solàrium, i una suite amb banyera. Totes les estances disposen de terres de parquet i gres, tancaments de fusta  i alumini doble vidre, gas natural i calefacció per radiadors.

 

Ref. 23313 – VENDIDA

Veure més propietats