Carlota Pi: “A Silicon Valley t’escolten com si tot fos possible”

Carlota Pi, cofundadora d’Hola Luz que factura més de 100 milions, va participar el passat dimecres 24 al sopar organitzat per Fidem sota el lema “Com aconseguir entrar en un mercat molt madur, fent les coses diferents” on hi va assistir Joana Amat com a Presidenta de l’Associació. L’emprenedora va ser premiada en la categoria d’innovació en la passada edició dels Premis 2016 per la Fundació Fidem, i acaba de tornar de San Francisco, on ha estat una de les 16 elegides per Google per participar al programa Blackbox Connect de 2017 de dues setmanes a Silicon Valley dirigit a dones fundadores de tot el món gràcies a una llei de discriminació positiva ja que als Estats Units només el 17% de les start-up són creades per dones. A més, la Carlota ha estat considerada una de les 100 persones més creatives del 2016 per Forbes.

Al sopar, Carlota Pi es va confessar estar compromesa absolutament amb el medi ambient i té molt clar que les empreses del futur seran aquelles que respectin el medi ambient i  la llibertat i felicitat dels seus treballadors amb un compromís absolut amb els seus clients. Per ella, a nivell personal, el més important és complir les promeses, innovar, tenir cura dels seus fills i somniar amb un món millor.

A la seva ponència va asseverar que en menys de 10 anys tots podrem co generar la nostra pròpia energia i que el que més li va impressionar de la seva estada a Silicon Valley va ser l’actitud amb la que escolten quan es presenta un projecte innovador, “com si tot fos possible!“, va dir.