Tornem a conseguir la certificació ISO 9001

Com és ja habitual, des de fa 17 anys la qualitat dels nostres serveis es certifiquen gràcies a la norma ISO 9001.

“La Norma ISO 9001: 2015 elaborada per l’Organització Internacional per a la Normalització (ISO), determina els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat, que poden utilitzar-se per a la seva aplicació interna per les organitzacions, independentment de si el producte i / o servei que ofereix una organització pública o empresa privades, qualsevol que sigui el seu ram, per la seva certificació o amb fins contractuals i actuals. “

La norma ISO 9001 és un referent mundial en SGC, superant el milió de certificats a tot el món.

En centrar en els processos i en la satisfacció del client en lloc d’en procediments, és igualment aplicable tant a proveïdors de serveis com a fabricants i proporciona la infraestructura, procediments, processos i recursos necessaris per ajudar-nos a controlar i millorar el nostre rendiment i conduir-nos cap l’eficiència, servei al client i excel·lència en el producte.

Amb aquesta certificació, es confirma el nostre compromís amb els nostres clients ja que aquests requereixen un alt estàndard de qualitat el dels serveis que oferim.

La norma ISO ens certifica com una organització seriosa, responsable, amb capacitat d’exigència interna i externa per oferir el millor de la nostra organització.

Els nostres valors i filosofia són reflex de per què obtenim amb èxit la certificació.