Viure al centre de Barcelona

 

Si t’agrada la ciutat segur que tries la ubicació que té aquest immoble, que és el lloc més cèntric en el qual podria estar de la ciutat de Barcelona. Un barri residencial amb tots els comerços necessaris per poder fer vida de barri i grans equipaments com la Universitat de Barcelona, ​​al Mercat del Ninot, l’Escola Industrial i l’Hospital Clínic. A més, disposa dels establiments més moderns i de disseny de la ciutat. Estem parlant del barri de l’Eixample.


Allà és on es troba aquesta magnífica propietat de 157 m2 situada en una finca règia del s.XIX, el que comporta una arquitectura de sostres alts, espais amplis i grans finestrals que ofereixen molta llum durant tot el dia.

El pis disposa de balcó, al qual s’accedeix des del menjador; la cuina, tipus office, és àmplia i funcional, i compta amb 15 m2. A la zona de nit, hi ha dues habitacions dobles amb accés a una terrassa molt assolellada de 12 m2, amb zona independent per sala d’aigües; dues habitacions individuals amb possibilitat de convertir-les en una doble, i dos amplis banys.


El pis està equipat amb calefacció i AACC centralitzat, tancaments amb doble vidre i armaris encastats en passadissos i habitació principal.

T’agrada? Ref. 22967